L’exposició ‘Davant el canvi, canviem’ mostra projectes d’investigació nacionals i internacionals per a combatre el canvi climático

La exposició “Davant el canvi, canviem” mostra projectes d’investigació nacionals i internacionals per a combatre el canvi climàtic


– Era una de les exposicions previstes en la programació de 2020 per als passejos exteriors del complex

Amb motiu de la celebració del ‘Dia de la Terra’ aquest dimecres, 22 d’abril, la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà a compartir els continguts de l’exposició ‘Davant el canvi, canviem’ en les seues xarxes socials.

Davant la impossibilitat d’instal·lar aquesta mostra ni visitar-la ‘in situ’, s’ha optat per un recorregut virtual i, durant les pròximes setmanes, es publicarà la imatge i text que acompanya a cadascun dels 28 panells gràfics que conformen l’exposició i que destaquen la importància de l’actuació humana per a frenar el canvi climàtic.

Aquesta exposició era una de les novetats en la programació per a 2020 de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que estava prevista inaugurar durant la primavera en els exteriors del passeig Nord del complex.

‘Davant el canvi, canviem’ mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i crida a reflexionar al visitant sobre la manera d’actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta el canvi climàtic.

En l’exposició es mostren els principals projectes, programes i actuacions proposats per l’ONU per a combatre el canvi climàtic i poder arribar a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible que pretén l’Agenda 2030.

‘Davant el canvi, canviem’ també vol fer-se eco d’algunes de les últimes investigacions que s’estan desenvolupant des de diferents instàncies, com la Universitat de València o l’Agència Espacial Europea.

Comenta la notícia