L’Exposició del Ninot de les Falles d’Alzira 2019 s’inaugura aquest dijous

El Claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira ja està ple de ninots; en concret un total de 70 entre infantils i grans, que ja esperen estàtics el veredicte de quin serà el millor de cada secció, i quin serà el millor ninot de tota la ciutat.

El claustre de la Casa de la Cultura ja està ple de ninots.

Durant la vesprada d’ahir, les diferents comissions varen omplir el perímetre del pati de l’espai cultural amb les figures seleccionades per a participar en el concurs, això sí, algunes amb més dificultat que altres, a causa de la seua grandària.

L’Exposició del Ninot de les Falles 2019 s’inaugura aquest dijous dia 14 de febrer, a les 20 hores.

L’acte tindrà lloc en el mateix pati, amb la presència de les Falleres Majors d’Alzira i les seues Corts d’Honor, el president i membres de la Junta Local Fallera i representants de la corporació municipal. Com cada any, s’espera una gran quantitat d’assistents, ja que també es coneixeran els millors ninots de cada secció i els millors ninots, infantil i gran, de totes les falles d’Alzira.

Encara que la mostra s’obrirà el divendres 15 de manera oficial, els primers curiosos ja s’han apropat a la Casa de la Cultura per descobrir les creacions de les comissions alzirenyes.

En la mostra es pot veure de tot: ninots tradicionals, altres més atrevits amb colors cridaners, o, fins i tot, fets amb nou material ecològic. Els 70 ninots, entre infantils i grans, ja esperen estàtics el veredicte de qui serà l’escollit. L’Exposició del Ninot de les Falles d’Alzira 2019 es podrà visitar fins al pròxim 13 de març.

Deixa el teu comentari