L’exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba al gener a set municipis de la Comunitat

L’exposició itinerant de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) #noemtoqueselwhatsapp es podrà visitar durant el mes de gener en les localitats de Pego, Sant Joanet, Sant Mateu, Onil, Benicarló, Quart de Poblet i Carcaixent.

La mostra consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones en instituts d’Ensenyament Secundari, centres juvenils i sales de cultura dels municipis

L’exposició #noemtoqueselwhatsapp forma part del programa ‘M’importa de Educació en Valors’ de l’IVAJ.

Calendari expositiu gener 2019

El calendari s’ha iniciat del 7 al 14 de gener en el Espai Veïnal Antic Institut de Pego i del 8 al 17 de gener en el Antic Ajuntament de Sant Joanet.

De l’11 al 20 gener, visitarà Sant Mateu, al carrer Historiador Beti, 6, i del 15 al 24 de gener, en el Centre Cultural Eusebio Sempere d’Onil.

Així mateix, es podrà visitar en l’IES Ramón Cid de Benicarló del 22 al 28 de gener; a Quart de Poblet estarà del 22 de gener al 4 de febrer i en el Casal Jove de Carcaixent del 29 de gener al 4 de febrer.

Des del seu llançament l’exposició ha recorregut més 150 municipis i centres educatius de la Comunitat. A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts i associacions una guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp de la col·lecció ‘M’importa’ d’educació en valors, un recurs que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones

En la web de l’IVAJ www.ivaj.gva.es s’actualitza un calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

Deixa el teu comentari