L’exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp torna al castell d’Alaquàs

La mostra, que es pot visitar fins al 13 de novembre, té per objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre l’ús del mòbil i la importància de conéixer i saber detectar la violència de gènere

El Castell d’Alaquàs acull un any més l’exposició fotogràfica itinerant #Noemtoqueselwhatsapp, una iniciativa de l’Institut Valencià de la Joventut amb la col·laboració dels departaments d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs dins dels actes programats per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Aquesta exposició, formada per 48 fotografies, és fruit d’un concurs d’imatges d’expressió artística dirigit als instituts de secundària i la mostra és el resultat de les fotografies seleccionades que han presentat les i els joves per tal de treballar la prevenció de la violència de gènere. El seu material serveix com una ferramenta clau per a poder ajudar a tota la població, especialment la més jove, a detectar situacions, comentaris i vivències que es poden donar en les relacions de parella i que poden ser tòxiques.

Per als departaments de l’Ajuntament és essencial visibilitzar i parlar amb els i les joves per tal de previndre relacions de parella basades en la dependència, sotmetiment i conductes potencialment violentes a les parelles. Per això, l’exposició serveix també com a material didàctic per als centres educatius.

La mostra es pot visitar a la Sala La Torre fins al 13 de novembre en l’horari del monument: de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Per tal de respectar totes les mesures necessàries per a lluitar contra el Covid-19, sols es pot accedir a la sala de manera individual o en grups de sis persones màxim.

Deixa el teu comentari