L’Hospital d’Alzira rep prop d’un miler de cartes d’ànim per a pacients de COVID-19

L’Hospital Universitari de la Ribera ha rebut, en els últims 15 dies, prop d’un miler de cartes i dibuixos d’ànim per als pacients ingressats de COVID-19, als quals li’ls està fent arribar de manera gradual.

Així, a través del departament de Comunicació i del personal  d’Infermeria, l’Hospital d’Alzira entrega, cada dia, als seus pacients estes mostres de solidaritat i afecte, arribades de localitats de tot Espanya.

Part d’estos dibuixos i cartes han estat elaborats per alumnes de centres escolars com els col·legis Almassaf d’Almussafes, López Marco de Sollana, Asunción Nuestra Señora de Benaguasil, María Auxiliadora d’Algemesí i Sagrat Cor de Jesús d’Alginet, o els instituts d’Educació Secundària Pou Clar d’Ontinyent i Thàder d’Oriola. 

Així mateix, moltes de les cartes rebudes pertanyen a persones anònimes que les han fet arribar a través del Servei d’Atenció i Informació al Pacient (SAIP) de l’Hospital d’Alzira i a través d’associacions de pacients com a Dones Afectades de Càncer d’Alzira (DACMA) i d’organitzacions com Secuoya Comunicación, Grupo Álamos i la plataforma Joajudealzira.org. 

Comenta la notícia