L’Hospital d’Alzira se suma a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac

Prevenció del tabaquisme

A través d’una taula informativa, usuaris i pacients han pogut conèixer els perjudicis del tabaquisme

El vestíbul principal de l’Hospital acull una exposició de dibuixos i lemes realitzats per alumnes de 1r de l’ESO de la comarca

Alzira (31.05.18). Un any més, l’Hospital d’Alzira s’ha sumat hui a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac.

A través d’una taula informativa, pacients i usuaris han pogut conèixer, de primera mà, els principals perjudicis del tabaquisme i han rebut consells per deixar de fumar. Així mateix, s’ha ofert fruita a canvi que els fumadors deixaren el seu tabac a la taula.

A més, enguany, el vestíbul principal de l’Hospital de la Ribera exposa els dibuixos i lemes que els alumnes de 1r de l’ESO de centres docents de la comarca han realitzat en el marc del concurs ‘Classes Sense Fum’, amb l’objectiu de reforçar, entre els més joves, el caràcter voluntari de la decisió de no fumar, tot i les pressions que reben des de diferents àmbits per iniciar-se en el tabaquisme.

Cal destacar que el lema guanyador de la comarca, pertanyent a l’EFA la Malvesia de Llombai, ha estat escollit, també, com el millor de la Comunitat Valenciana.

En este sentit, el director del Centre de Salut Pública d’Alzira, José Añó, lliurarà demà, divendres 1 de juny, el premi del concurs a este centre (Partida El Cercat, s/n, Llombai), en el transcurs d’un acte que començarà a les 10:15 hores. En este acte també hi seran presents la directora gerent del Departament de Salut de la Ribera, Isabel González, i el director del centre escolar, Ignacio Hernández.

Deixa el teu comentari