L’Hospital de la Ribera amplia l’horari del seu servei de Cita Prèvia

Els usuaris podran telefonar al centre hospitalari fins a les 9 de la nit per a gestionar les seues cites amb l’especialista

L’Hospital d’Alzira també ha incrementat en un 50% els professionals encarregats d’atendre per telèfon als usuaris

Es potencia així l’atenció que es presta per telèfon als usuaris, davant la limitació d’accés al centre establida com a mesura de prevenció enfront del coronarivus

L’Hospital Universitari de la Ribera ha ampliat l’horari del seu servei de Cita Prèvia. D’esta forma, a partir d’ara, els usuaris podran telefonar al centre hospitalari entre les 8 del matí i les 9 de la nit amb la finalitat de sol·licitar, canviar o anul·lar les seues cites amb l’especialista.

L’objectiu d’esta mesura és el de potenciar l’atenció que es presta per telèfon als usuaris de l’Hospital d’Alzira, que s’ha vist incrementada en els últims mesos a conseqüència de la limitació d’accés al centre que s’ha establit com a mesura de prevenció enfront del coronavirus.

Així mateix, l’Hospital de la Ribera ha augmentat en un 50% el personal encarregat d’atendre tant la cita prèvia telefònica com la centraleta del centre, de manera que, en estos moments, són 12 els professionals encarregats d’atendre telefònicament els usuaris del centre hospitalari.

Fa ara un any, el centre alcireny va canviar els seus números de telèfon amb la finalitat d’integrar-se en la numeració IBERCOM de la resta de la Generalitat Valenciana i millorar l’agilitat i seguretat de la seua infraestructura de telefonia. 

En este sentit, cal recordar que, a partir d’aqueix moment, els telèfons de Cita Prèvia i Centraleta van passar a ser, respectivament, el 962 542 900 i el 962 542 800.

Deixa el teu comentari