L’Hospital de la Ribera habilita un punt per a realitzar proves PCR des dels vehicles dels usuaris

Els usuaris accediran a este servei amb cita prèvia, la qual cosa agilitarà el procedimen

L’Hospital Universitari de la Ribera ha habilitat un punt per a realitzar proves PCR als usuaris des dels seus mateixos vehicles, sense necessitat que accedisquen al centre hospitalari.

Aquest nou punt de presa de mostres PCR s’ha situat en un mòdul dotat de diversos llocs de treball, que s’ha instal·lat en el recinte exterior de l’Hospital d’Alzira, pròxim a la seua entrada principal. 

Així s’evita als pacients l’entrada a l’interior de l’Hospital, reduint el trànsit de persones i augmentant la seguretat tant per als pacients com per als usuaris del centre. 

El que pretenen és facilitar l’accés a esta prova dels pacients que seran sotmesos a una cirurgia, a determinades proves diagnòstiques o tractaments. 

Els usuaris, que acudeixen al punt d’extracció amb dia i hora assignats, agraeixen aquest nou punt  de presa de mostres PCR per la seua rapidesa.

Esta iniciativa complementa les mesures de control d’accés i estada que l’Hospital de la Ribera ja tenia implantades i que ha intensificat en les últimes setmanes, amb l’objectiu de mantindre el centre hospitalari com un lloc el més segur possible. 

Deixa el teu comentari