L’Hospital de la Ribera habilita un punt per a realitzar proves PCR des dels vehicles dels usuaris

S’ha instal·lat un mòdul en el recinte exterior de l’Hospital, amb la finalitat de reduir el trànsit de persones dins del centre i millorar la seguretat de professionals i pacients

Els usuaris accediran a este servei amb cita prèvia, la qual cosa agilitarà el procediment

Esta iniciativa complementa a les mesures de control d’accés i estada de pacients que l’Hospital de la Ribera ja tenia implantades

L’Hospital Universitari de la Ribera ha habilitat un punt per a realitzar proves PCR als usuaris des dels seus mateixos vehicles, sense necessitat que accedisquen al centre hospitalari.

L’objectiu és el de facilitar l’accés a esta prova dels pacients que seran sotmesos a una cirurgia, a determinades proves diagnòstiques o tractaments. 

El nou punt de presa de mostres PCR s’ha situat en un mòdul dotat de diversos llocs de treball, que s’ha instal·lat en el recinte exterior de l’Hospital d’Alzira, pròxim a la seua entrada principal. 

D’esta forma, s’evita als pacients l’entrada a l’interior de l’Hospital, reduint així el trànsit de persones i augmentant la seguretat tant per als pacients com per als usuaris del centre, ja que es prevenen possibles situacions de risc de contagi.

Els usuaris que hagen de realitzar-se la prova PCR a l’Hospital de la Ribera, acudiran al punt d’extracció de les mostres mitjançant cita prèvia, amb dia i hora assignats. 

Una vegada detingut el vehicle en el punt senyalitzat, sense necessitat d’eixir del cotxe, el personal d’Infermeria, que tindrà preparada la documentació necessària, li realitzarà al pacient la PCR, agilitzant el procediment en tot moment. 

Esta iniciativa complementa les mesures de control d’accés i estada que l’Hospital de la Ribera ja tenia implantades i que ha intensificat en les últimes setmanes, amb l’objectiu de mantindre el centre hospitalari com un lloc el més segur possible. 

Passe autorització acompanyant
En este sentit, una de les últimes mesures adoptades pel centre hospitalari ha estat l’edició d’un passe d’autorització per a acompanyant, una targeta amb sistema anti-còpia, que els acompanyants dels pacients hospitalitzats hauran de mostrar abans d’accedir a les plantes d’hospitalització.

Els departaments d’Admissió Central i d’Urgències, així com els controls d’Infermeria de les plantes de Pediatria i Maternitat, seran els encarregats de proporcionar este passe, del qual s’entregarà un sol exemplar per pacient.

Deixa el teu comentari