L’Hospital de la Ribera ofereix menús especials per a fer més agradable l’estada dels seus pacients per Nadal

Són menús elaborats amb plats típics nadalencs durant els dies més assenyalats d’estes dates

L’Hospital Universitari de la Ribera oferirà, durant els dies més assenyalats de les festes nadalenques, menús especials elaborats amb plats típics d’estes dates. L’objectiu és el de fer més agradable l’estada dels pacients que es troben ingressats per Nadal.

Estos menús especials s’oferiran als pacients la patologia dels quals ho permeta, la Nit de Nadal, Nadal, Nit de Cap d’Any, Any Nou i el Dia de Reis.

D’esta manera, per al sopar de Nit de Nadal s’ha previst un menú compost per crema purrusalda i filet de porc amb salsa de bolets, que es completarà amb un lacti per a postres. Per al menjar del 25 de Desembre els pacients de la Ribera prendran sopa de menuts i bullit de Nadal amb pilota i, per a postres, bresquilla i pinya. En tots dos casos, els menús s’acompanyaran de dolços nadalencs.

El sopar de Nit de Cap d’Any, per part seua, es basarà en sopa de menuts, lloms de lluç a la marinera i flam, així com les tradicionals 12 raïms de la sort. El menjar d’Any Nou consistirà en sopa de peix i pollastre a la pera, amb pinya i bresquilla per a postres.

De la mateixa manera, el Dia de Reis l’Hospital d’Alzira també oferirà un menú especial als seus pacients, que podran menjar arròs al forn, ensalada mixta i flam. El Tortell de Reis se servirà amb el berenar eixe dia.

La preparació de menús especials, així com l’organització d’actes durant estes dates dins dels límits marcats per les obligades mesures de seguretat a què obliga el coronavirus, formen part de la política d’humanització de l’Hospital Universitari de la Ribera, amb la finalitat de facilitar l’estada dels seus pacients hospitalitzats en estos dies tan assenyalats.

Deixa el teu comentari