L’Hospital Universitari de la Ribera acull el personal d’Infermeria de nova incorporació

Curs d’Acollida per al personal d’estiu

L’objectiu del Curs d’Acollida és el d’informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, per a facilitar el seu procés d’incorporació.

Alzira (15.06.18). L’Hospital Universitari de la Ribera ha celebrat, este matí, el seu Curs d’Acollida per al personal d’Infermeria que s’incorporarà a l’Hospital en els mesos d’estiu.

Així, més de 70 infermers, comares i fisioterapeutes han assistit hui a la primera sessió d’este curs, que tindrà la seua rèplica la propera setmana quan es repetixca per altres 70 auxiliars, zeladors i tècnics especialistes.

Amb este Curs, l’Hospital de la Ribera pretén informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, facilitant així el seu procés d’incorporació.

D’esta manera, els assistents han rebut informació sobre aspectes com la cartera de serveis de l’Hospital d’Alzira, la prevenció de riscos laborals, la qualitat i la seguretat clínica del pacient, les eines de comunicació amb què compten i el funcionament de determinats serveis essencials per al seu desenvolupament professional.

Junt amb d’això, estos professionals han tingut hui un primer contacte amb el maneig dels sistemes informàtics de l’Hospital d’Alzira; una formació que completaran durant la setmana que ve amb l’aprenentatge de l’ús de la història clínica del centre hospitalari.

L’obertura del Curs ha anat a càrrec de la directora gerent de l’Hospital Universitari de la Ribera, Dra. Isabel González, i del director d’Infermeria, Salvador Llopis, qui ha estat acompanyat pels subdirectors d’Infermeria, Salvador Benavent i Maria Antònia Gómez, respectivament.

Deixa el teu comentari