L’III Trofeu Juan Beteta se celebrarà aquest dissabte amb un homenatge previ

El Nítida Alzira s’enfrontarà al Jimbee Cartagena de la màxima categoria de la LNFS en l’edició més emotiva del torneig

El Palau d’Esports acollirà aquest dissabte 7 de setembre, a partir de les 18 hores, la tercera edició del Trofeu Juan Beteta, que enfrontarà al Nítida Alzira i al Jimbee Cartagena de la màxima categoria del futbol sala espanyol. A més, l’esdeveniment servirà com a presentació de l’equip alzireño, que la setmana vinent debutarà en la Lliga Nacional de Futbol Sala.

La decisió per part del club de dur a terme l’esdeveniment radica en la voluntat de la família i del mateix Juan Beteta, a qui l’entitat rendirà un sentit homenatge en la prèvia de la trobada per la seua recent defunció.

En el pla esportiu, els de Braulio Correal s’enfrontaran a un dels equips més prometedors de Primera Divisió per a tancar la pretemporada. Nítida i Jimbee ja es van veure les cares a Castelló fa unes setmanes, en un enfrontament que va acabar amb un 1-6 en el marcador. Ara, a les portes de l’inici de lliga, els dos equips tornaran a mesurar les seues forces aquest dissabte a les 19 hores.

El Nitida Alzira Futbol Sala col·laborarà en aquesta tercera edició amb l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA CV), la qual porta més de dues dècades treballant per a millorar la qualitat de vida de les famílies que s’han vist afectades per aquesta malaltia.

Quant a l’accés, els abonats del Nítida Alzira tindran l’entrada lliure abans de les 18 hores. A partir d’aqueix moment, l’entrada donatiu es podrà adquirir a un preu de 5 euros. Tant l’entrada com l’abonament de temporada es podran adquirir en les taquilles del Palau Municipal d’Esports, que estaran obertes des de les cinc de la vesprada.

Deixa el teu comentari