L’institut de Guadassuar aconsegueix 12 beques Erasmus de formació permanent del professorat

L’agència nacional del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) ha concedit a l’Institut de Guadassuar, a través de fons econòmics europeus, 12 beques Erasmus de mobilitat de professorat per motius d’aprenentatge. 9 cursos estructurats y 3 períodes d’observació en diferents centres educatius de França, Anglaterra, Itàlia i Finlàndia. Un total de huit professors del centre es beneficiaran d’aquesta experiència que es va presentar baix el títol “ E-reading, E-learning. Nuevas estrategias metodológicas para mejorar la educación”.

Amb aquest projecte es pretén formar al professorat en noves metodologies d’ensenyament-aprenentatge encaminades a reforçar l’autonomia de l’alumnat en l’adquisició de coneixements, així com millorar la competència lingüística en anglès i francès del professorat per a que repercuteixca en l’ensenyament d’aquestes llengües al centre.

A la convocatòria de beses es presentares 834 sol·licituds a nivelll nacional y nomes 505 van estar seleccionades. El IES Guadassuar està entre les 112 aprovades en la Comunitat Valenciana que es la segona comunitat d’Espanya amb més beques concedides després d’Andalusia 

Deixa el teu comentari