L’Institut Valencià de Cultura acull l’espectacle ‘Sophie’ al Teatre Rialto

És un espectacle de circ líric femení de La Troupe Malabú

Estarà al Rialto fins al 30 de maig

L’Institut Valencià de Cultura acull, al Teatre Rialto, l’última obra de La Troupe Malabú, ‘Sophie’, un espectacle de circ líric femení per a tots els públics, que estarà fins al diumenge que ve 30 de maig.

La veu, l’humor, la música, el ‘clown’ i la poesia s’entrellacen en aquesta bella madeixa, carregada de bellesa i metàfora. L’obra ens conta a través de tres dones, Marisa Ibáñez, Jara Franch i Silvia Queralt, diferents situacions de l’univers femení: el treball, la reivindicació, la diversió, l’agermanament i la repressió; per a concloure amb un cant a la llibertat.

Elles són Sophie. Sophie són totes les dones. Elles filen i desfilen el seu destí. Un espectacle sense text, cantat en set idiomes diferents. Una bella posada en escena amb escenografia molt cuidada i somiadora.

Música original en gran part de l’espectacle, instruments musicals com la guitarra, el violí i la flauta, es fusionen amb tres veus molt diferents i el ‘clown’ com a base d’aquests personatges. Tot això dona a l’obra una gran riquesa.

‘Sophie’ és un concepte de dona, lliure, sàvia, somiadora i segura; perquè totes som Sophie. Un cant a la llibertat, l’emoció i la tendresa per a tots.

Deixa el teu comentari