L’Institut Valencià de Cultura presenta al Principal l’obra ‘Espía a una mujer que se mata

L’Institut Valencià de Cultura presenta al teatre Principal de Castelló l’obra ‘Espía a una mujer que se mata’, un text de Daniel Veronese creat a partir del clàssic d’Anton Txékhov, ‘L’oncle Vània’. L’obra, amb una única funció, tindrà lloc el diumenge 2 de desembre a les 18.00 hores.

‘L’oncle Vània’, l’obra de Txékhov de la qual parteix aquest espectacle, reflecteix tots els matisos de l’ànima humana: la imaginació, l’esperança, els somnis perduts, la frustració i la cerca del sentit de la vida. ‘Espía a una mujer que se mata’ recull el testimoni d’aquestes emocions amb una escenografia senzilla, fins i tot minimalista: una taula, dues cadires i una botella.

‘Espía a una mujer que se mata’ conta la història d’un vell professor i la seua jove esposa, Elena, que pertorben l’harmoniosa vida de Vània i la seua neboda Sònia, que viuen en una casa de camp. Elena desperta la passió de Vània i la del doctor Astrov, de qui Sònia està secretament enamorada.

‘Espía a una mujer que se mata’ és una producció de Producciones Teatrales Contemporáneas i està dirigida per Daniel Veronese, amb Jorge Bosch, Pedro García de las Heras, Ginés García Millán, Malena Gutiérrez, Marina Salas, Susi Sánchez y Natalia Verbeke com a intèrprets.

Deixa el teu comentari