L’IVAJ col·laborarà amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a l’impuls de l’associacionisme juvenil

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, s’ha reunit amb el president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), Pedro Rodríguez.

En la trobada, que coincideix amb el 50 aniversari de la Federació, s’ha volgut posar l’accent en dos aspectes; el primer és la relació entre el concepte d’oci educatiu i la participació juvenil en bandes de música i el segon, l’impuls de l’associacionisme amb la col·laboració del Consell Valencià de la Joventut, per a dotar de seccions juvenils a les societats musicals.

Jesús Martí ha destacat que a la Comunitat hi ha més de 550 societats musicals, “en elles volem reforçar el protagonisme de la gent jove”. També ha al·ludit al concepte d’educació en valors i d’oci educatiu, estretament vinculats amb la música.

El director de l’IVAJ ha animat a les societats musicals a conèixer les instal·lacions i serveis a la joventut i ha valorat el seu paper com a expressió de la cultura popular.

Deixa el teu comentari