«Lliga’t les sabatilles», campanya d’hàbits saludables del CEIP Mare de Déu de Vallivana

La campanya «Lliga’t les sabatilles» ha comptat amb la col·laboració de diferents àrees i serveis de l’Ajuntament  per conèixer edificis, llocs i paratges del municipi

Conèixer Picassent, els seus llocs d’interès, els edificis municipals i disfrutar i aprofitar les possibilitats que ofereix l’entorn, són algunes de les premisses mitjançant les quals està desenvolupant-se al llarg d’esta setmana la campanya «Lliga’t les sabatilles», una iniciativa organitzada per la comissió d’hàbits Saludables i mestres d’educació física del CEIP Mare de Déu de Vallivana on ha participat tot l’alumnat, des de l’etapa d’infantil fins a 6é de primària.

«L’objectiu és conscienciar l’alumnat per reivindicar la importància de caminar i passejar pel poble, deixant els vehicles a casa i fomentant així hàbits de vida saludables», manifesta la directora del Centre, Marta Espí, qui a més, afegeix que, «Esta campanya és una activitat inclosa al PEAFS dins del nostre projecte esportiu de centre, som centre CEPAFE. Amb ella volem promocionar, més si cap, l’activitat física i la salut en tots els àmbits de l’aprenentatge».

Durant tota la setmana, l’alumnat ha anat visitant diferents indrets i paratges del municipi. Així, l’alumnat d’infantil de 3 anys ha visitat l’Ermita i la Casa Cultura; els de 4 anys han estat a la Plaça de l’Ajuntament i als carrerons; els de 5 anys ho han fet a la plaça del Mercat; els de 1r i 2n  i 3r de primària al Poliesportiu; els de 4t a la Casa Jove «La Torta» i els de 5é i 6é a la Font de l’Omet.

Concretament, els menuts de 4 anys, aprofitant la seua visita a la plaça de l’Ajuntament, on han conegut alguns detalls del casc antic, concretament al barri dels carrerons així com el campanar i l’església de Sant Cristòfor Màrtir, han rebut la visita de l’alcaldessa, Conxa Garcia, qui ha volgut conèixer de primera mà esta activitat amb els 3 grups visitants.

Totes estes activitats han sigut organitzades seguint el Pla de Contingència del propi Centre, amb les mesures de seguretat i salut adients davant la Covid19.

Deixa el teu comentari