Lliurament del bastó de comandament a l’inspector cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Quart de Poblet-Manises

Durant l’acte s’ha destacat la necessitat de protegir els col·lectius més vulnerables com les dones víctimes de la violència masclista, ancians o xiquets

El Cap Superior del Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita, ha entregat el bastó de comandament a la comissaria de Quart de Poblet-Manises. L’inspector cap, Alejandro Callejo, l’ha recollit en nom del Cap de la Comissaria, José Vicente Catalá, que no ha pogut assistir a l’acte.

A la cerimònia han assistit l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, la regidora de Seguretat Ciutadana de Manises, Carmen Moreno, representants de la Policia Local de totes dues localitats, el Coronel Vera, director de la Base Militar Joan Carles I i el director de l’Aeroport, Joaquín Rodríguez Guerrero, entre altres personalitats.

En les intervencions, que han tingut lloc en la sala d’actes de l’Ajuntament de Quart de Poblet, s’ha destacat la importància de la col·laboració entre tots els cossos de Seguretat per a combatre la delinqüència, el major increment de la qual s’ha produït en l’àmbit cibernètic. També han destacat la necessitat de protegir els col·lectius més vulnerables com les dones maltractades, els ancians o els xiquets.

L’alcaldessa ha volgut assenyalar que durant la pandèmia ha sigut vital la labor de la policia, per la qual cosa el nivell de confiança dels ciutadans en les forces de seguretat s’ha incrementat d’una forma justificada. “El lliurament del bastó és un acte que simbolitza la dignitat d’aquesta professió, eminentment vocacional i de servei públic, que exerceixen amb absoluta dedicació i que tots els veïns i veïnes de Quart de Poblet i de Manises agraeixen”.

Comenta la notícia