Llopis: “Ningú ha convocat els representants veïnals a la reunió amb la CHJ encara que siguen els que millor coneixen les necessitats”

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha denunciat que “l’equip de govern de l’Ajuntament format per Compromís, PSOE i EU, han silenciat als veïns de les zones afectades per les pluges i les inundacions”. Llopis explica que “ningú ha convocat els representants veïnals a la reunió que s’ha celebrat amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), encara que siguen ells els que millor coneixen les necessitats i els problemes que hi ha”.

La regidora ha recordat que “en general, els dirigents actuals no escolten als ciutadans d’Alzira”. “Tot i que a la Carta de Participació Ciutadana es diu expressament que els veïns hauran de participar de les decisions sobre totes aquelles accions que afecten cada barri, no es compta amb ells per a res i han d’assabentar-se de moltes de les coses per la premsa”, ha manifestat Llopis, qui ha assegurat que “així ho han traslladat els afectats”.

A més, la representant de Ciutadans ha incidit que “esta és una forma d’actuar habitual del tripartit no només amb els veïns, sinó també amb l’oposició”. Llopis ha destacat que “és trist que els polítics es transformen quan arriben al govern i obliden que el seu treball no és altre que estar al servei de la ciutadania i donar-li veu sempre que siga possible”. “En este cas, la comunicació amb els veïns no ha estat l’adequada, i les promeses que es van fer fa tres anys, han quedat en l’aire sense complir”, ha conclòs la coordinadora de l’agrupació municipal.

Deixa el teu comentari