L’obra ‘Bastià i Bastiana’ visitarà pròximament Potries, Benifairó de la Valldigna, Chiva i Polinyà

L’àrea de Cultura de la Diputació promou la gira ‘Les arts volant’ que durà per diferents municipis de la província la representació operística ‘Bastià i Bastiana’.

L’àrea de Cultura de la Diputació de València continua fent arribar l’òpera als pobles de les comarques valencianes gràcies a la col·laboració amb el Palau de les Arts. El programa ‘Les Arts Volant’, fruit d’aquesta col·laboració, presenta l’obra ‘Bastià i Bastiana’ de Mozart.

Aquest divendres 5 de juliol el camió de ‘Les Arts Volant’ es converteix de nou en un escenari complet per a representar aquesta òpera al carrer Sant Roc de Benifairó de la Valldigna, de la comarca de la Safor. Lloc escollit per a interpretar Bastià i Bastiana.

El dissabte 7 de juliol, tindrà lloc a la plaça de la Constitució de Chiva. Mentre que diumenge, s’interpretarà a la plaça de l’Ajuntament de Polinyà del Xúquer, a la comarca de la Ribera Baixa.

A més, al llarg del mes de juliol es succeiran altres representacions a pobles com Camporrobles, Montesa, Rafelguaraf, l’Olleria, Gilet i Carlet.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat que per segon any consecutiu la Diputació continua eixamplant l’horitzó de la cultura amb l’òpera volant que visita els pobles de la província.

‘Les Arts Volant’ va iniciar la seua marxa fa poc més d’un any, fruit d’un acord entre el Palau de les Arts, depenent de la Conselleria de Cultura amb l’àrea de Cultura de la diputació, que va permetre construir un escenari d’òpera portàtil, capaç de plegar-se sobre ell mateix i traslladar-se en un camió, que fa la funció de transport i suport escènic.

Deixa el teu comentari