L’ocupació turística s’acosta al 70 % en la segona quinzena de juny

Els hotels van superar el 80 % en el millor mes que es recorda en anys / Juliol comença amb bones sensacion

L’ocupació turística de Cullera durant la segona quinzena de juny ha sigut de les millors que es recorden en un mes com este en anys. En conjunt, es va fregar el 70 % en els allotjaments de la ciutat, ha informat hui la regidoria de Turisme, amb establiments que van penjar el cartell de complet.

Els que millors xifres van aconseguir foren els hotels, amb el 80 % d’ocupació mitjana; alguns van donar eixida a totes les seues habitacions, segons les estadístiques facilitades pel sector.

Pel que fa als apartaments reglats, més de la meitat de les places van estar ocupades durant tot el mes, mentre que en els apartahotels es va aconseguir el 71 %.

Hostals i pensions es van mantindre en la mitjana i van enregistrar entre un 65 i un 55 % respectivament. I dins de l’allotjament menys convencional, en el càmping, es va superar el 60 % en els bungalous.

Amb tot, els caps de setmana, el ple en la ciutat va ser pràcticament absolut, segons ressenyen la majoria d’allotjaments. Des de l’hostaleria també s’ha treballat a un bon ritme, indiquen des de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera i la Ribera Baixa.

D’esta forma, en termes generals juny ha sigut un mes bo, superant l’ocupació de l’any anterior, indiquen els responsables municipals, la qual cosa no fa més que afermar el bon moment que viu la principal indústria de la ciutat. Les dades se sumen als bons resultats d’un maig que també va anar millor que l’anterior.

«Les estadístiques dels últims quatre anys reflectixen una realitat incontestable: el turisme va millor a Cullera i açò repercutix positivament en la creació d’ocupació i riquesa en el municipi», ha dit l’alcalde, Jordi Mayor.

S’espera un bon juliol

El sector confia a tindre també un bon juliol. El primer cap de setmana ha deixat ocupacions de fins al 90 %. Ahir Cullera va registrar un ple important. En hostaleria es van fer diversos torns i la gran afluència de turistes provocava cues per a quasi tot. El bon temps i l’inici de les vacances van ser dos aspectes clau per a este inici positiu.

Deixa el teu comentari