Lubango és el nou lleó que s’incorporarà a BIOPARC

El parc continua amb la celebració del seu 12é aniversari i la promoció “amb causa” per a les entrades els caps de setmana i la passada anual B! i el +1€ per als grans primats a través de la Fundació BIOPARC.

La visió dels lleons en BIOPARC València és de les més impactants per als visitants, que poden contemplar-los sobre la seua talaia rocosa mentre vigilen els ramats d’antílops de la sabana. Una imatge que evoca la bellesa de la naturalesa salvatge amenaçada i que el parc valencià recrea fidelment per a recordar-nos el nostre deure de protegir-la. 

A la fi del passat any BIOPARC  Teimoso, malalt i d’avançada edat. Des de llavors, es va coordinar internacionalment l’assignació d’un nou mascle que ja ha sigut efectiva i pròximament arribarà a València “Lubango”. Es traslladarà des del Zoo de Lisboa, té 3 anys, és de la subespècie lleó d’Angola i s’incorporarà al ramat de quatre femelles formada per Luana i Sortuda que també procedeixen de Lisboa, i Tata i Shanga, nascudes en BIOPARC. 

“El rei de la selva” és un dels animals referencials més importants i podia trobar-se en l’antiguitat pràcticament en tots els continents. Lamentablement, l’acció humana ha motivat que en l’actualitat només sobreviu a Àfrica i s’ha inclòs en la Llista Roja de la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa com a vulnerable a l’extinció.

Deixa el teu comentari