L’UD Alzira guanya a l’Atlètic Saguntí (3-1)

L’encontre va estar marcat pel fort vent.

La Unió Esportiva Alzira disputava l’últim encontre de 2019 contra l’Atlètic Saguntí. Dos equips molt igualats en la classificació. El partit va estar entretingut entre els dos equips que necessitaven la victòria. L’Alzira volia mantindre’s en la zona de promoció i el Saguntí per a assaltar aquesta plaça i augmentar la ratxa de cinc partits imbatible.

En la primera part del partit va començar de cara a l’Alzira quan al cap de tres minuts Abel va enganxar un tir frontal des de 25 metres que es va obrir al pal i va avançar al seu equip en el marcador. La trobada va estar marcada pel fort vent. Fins al minut 22 no va arribar la següent ocasió clara que va anar a pilota parada. En el 25 Luis García va ficar una passada perpendicular a Mauro que va xutar de baix per a dalt i Lluna va buidar. La primera part acabava en 2-0.

La segona meitat va començar amb un Alzira que no volia sorpreses. Luis García es va internar en l’àrea però el seu xut creuat, que va superar a Lluna, va ser repel·lit pel segon pal. Minuts després Mauro es va quedar amb la mel en els llavis després d’una gran jugada de Siscar però el de Gandia es va quedar a centímetres de contactar l’esfèric. Superat l’equador del segon acte, no va fallar Pepín en la segona jugada d’un córner que va tornar a Luis García, la va posar en el centre de l’àrea i l’ex de l’Olímpic va cabotejar inapel·lablement el 3-1.

UD Alzira gaudirà el Nadal en zona de play-off per 13a jornada consecutiva mentre que el Saguntí seguirà a les portes.