Luís Martí Bonmatí, cap de Radiodiagnòstic de la Fe, elegit vicepresident de la Federació Europea d’Acadèmies de Medicina

La Federació Europea d’Acadèmies de Medicina (FEAM) promou la cooperació entre les Acadèmies Nacionals de Medicina, Farmàcia i Veterinària de la regió europea de l’OMS

L’Àrea Clínica d’Imatge Mèdica de la Fe realitza més de 1.100 estudis d’imatge diaris

El doctor Luís Martí-Bonmatí, director de l’Àrea Clínica d’Imatge Mèdica de l’Hospital La Fe, ha sigut elegit Vicepresident de la Federació Europea d’Acadèmies de Medicina (FEAM), per als pròxims tres anys. En aquesta votació també es va elegir al nou president de la FEAM, el professor Stefan Constantinescu, membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Romania i de la Reial Acadèmia de Medicina de Bèlgica.

El doctor Martí Bonmatí dirigeix el Grup d’Investigació Biomèdica en Imatge Biomedical Imaging Research Group-IIS pertanyent a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, el qual té com a missió potenciar i desenvolupar l’ús de les tècniques d’imatge i els biomarcadores que d’elles s’extraguen per a optimitzar l’eficiència diagnòstica i terapèutica de la imatge mèdica.

Així mateix, compta amb la Medalla d’Or de la Societat Europea de Radiologia, el més alt reconeixement que entrega aquesta entitat a professionals referents en el seu camp, i és acadèmic de Número de la Reial Acadèmia Nacional de Medicina des del 2016 on ocupa la butaca número 13 dedicat a Radiologia i Radiodiagnòstic.

L’Àrea Clínica d’Imatge Mèdica de la Fe

L’Àrea Clínica d’Imatge Mèdica de la Fe, inclou Radiologia, Medicina Nuclear i Protecció Radiològica. Amb més de 100 equips d’imatge mèdica, més de 380 professionals involucrats i més de 1.100 estudis d’imatge diaris, l’àrea se situa com a Centre de Referència en Imatge Mèdica en Comunitat Valenciana.

La Federació Europea d’Acadèmies de Medicina

La Federació Europea d’Acadèmies de Medicina (FEAM) promou la cooperació entre les Acadèmies Nacionals de Medicina, Farmàcia i Veterinària de la regió europea de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). D’aquesta manera, posa a la seua disposició una plataforma en la qual poden formular i expressar les seues posicions sobre qüestions europees relatives a la medicina humana i animal, la investigació biomèdica, l’educació i la salut, estenent a les autoritats europees el paper consultiu que exerceixen en els seus propis països en aquestes matèries.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.