Els majors participen de la II Ruta Saludable a Picassent

Amb esta proposta que s’emmarca dins de les activitats de la Regidoria dels Majors, l’Ajuntament pretén fomentar l’esport i millorar la qualitat de vida d’este col·lectiu

A les 9:30 del matí i puntuals a la cita, els nostres majors, vora 200 persones, omplien les rodalies del Centre de Convivència ubicat junt al parc Abril Martorell per participar de la II Ruta saludable, una volta pel nostre municipi amb vora 4 quilòmetres de recorregut.

Entre les persones participants es trobaven també l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de l’area Carles Silla, els quals han volgut compartir este matí d’esport amb els majors pels carrers del municipi. Tots dos s’han mostrat molt satisfets de la bona acollida que un any més ha tornat a tindre esta iniciativa, tot i manifestant que, «És molt important que des de les institucions es fomente la pràctica de l’activitat física entre els nostres majors i també entre tota la població. A Picassent disposem de molts espais públics per a la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure i de rutes que moltes de les persones que hui participen en esta activitat recorren dia rere dia».

El punt d’arribada ha sigut de nou el Centre de Convivència on les persones participants han degustat d’un desdejuni saludable amb un entrepà amb pernil i oli d’oliva, café amb llet i suc de taronja.

Estes activitats compten amb el recolzament i el patrocini de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i el Ministeri de Benestar Social.

Deixa el teu comentari