Manuel Aldeguer, Director General de l’Aigua, es reuneix amb alcaldes de la comarca de La Ribera

La reunió ha servit per a conéixer l’estat del projecte que facilitarà aigua potable als municipis que volen adherir-se

El Centre Cultural d’Almussafes ha acollit una reunió en la qual ha participat el Director General de l’Aigua, Manuel Aldeguer i diferents alcaldes de la comarca.

Una convocatòria que ha sorgit des de l’Ajuntament d’Almussafes davant la preocupació que comparteixen algunes localitats pel que fa a la presència de nitrats en l’aigua que aplega als habitatges.

Fa unes setmanes Almussafes presentava el projecte finalitzat d’un descalcificador al municipi i ara, la seua preocupació és eliminar els nitrats de l’aigua per fer-la potable per als veïns del municipi.

En la reunió, els municipis que es volen adherir a la xarxa de localitats amb aigua potable han pogut conéixer quin és l’estat d’aquest projecte.

A més, la reunió ha servit per a donar a conéixer els costos de les obres que permetrien abastir a les localitats d’aigua sense nitrats.

Aldeguer, ha destacat els principals beneficis del consum d’aigua potable de les aixetes. Entre ells, estalvi econòmic, garantia i tranquil·litat pel que fa a la qualitat Sanitària.

A més, amb aquest projecte, els municipis adherits facilitaran la reducció de residus un aspecte relacionat amb la protecció del Medi Ambient.

Deixa el teu comentari