Manuel Luque guanya dos dels guardons de los Premis Literaris de Tous

Ja es coneixen als guanyadors de la VII Edició dels Premis Literaris Vila de Tous en les modalitats de narrativa, poesia i assaig, en un certamen organitzat per Regidoria de Cultura i Educació de l’ajuntament. Manuel Luque Tapia s’ha imposat en la modalitat de narrativa en castellà amb l’obra titulada “Epistolario de un prisionero”.

Per la seua part, Estelle Brigitte ha guanyat en la narrativa en valencià amb un treball que porta el nom d’ “Arrels de Vida”. Pel que fa a la poesia en castellà el guanyador també ha estat Manuel Luque Tapia amb “Palabras de amor solo”, mentre en la versió en valencià s’ha imposat Vicente López Torres amb la seua obra titulada “Tacte diferent”. Francisca Ramón Fernández ha estat la triada pel jurat com a vencedora en la modalitat d’assaig en castellà pel treball “Deslinde y amojonamiento de la vía pecuaria cañada real de Castilla a su paso por el término municipal de Tous”. 

El lliurament dels premis està prevista per a aquest dissabte 7 de setembre de 2019 al Cinema Avinguda de Tous a partir de les 20 hores, amb la presència de diversos representants de l’ajuntament, cas de l’edil de Cultura, Alicia Ramos; i l’alcalde, Cristóbal García.  El premi de cada categoria està dotat de 350 euros, acompanyats d’un guardó. L’objectiu principal de l’Ajuntament de Tous és fomentar la cultura i la creativitat literària entre els seus veïns i la ciutadania en general mitjançant un concurs en el qual poden participar totes aquelles persones que ho desitgen, siguen escriptors professionals o afeccionats, que tinguen més de dihuit anys, sent necessària l’autorització del pare, mare o tutor legal en el cas dels menors d’edat.

Deixa el teu comentari