Marató València 2020: tots els talls de trànsit a partir del dissabte

Els carrers de l’itinerari romandran tallats de 7 del matí fins a les 11:45 hores del dia de la carrera

La celebració de la marató i la mitja marató de València, el pròxim diumenge 6 de desembre, provocarà talls de trànsit des de la vespra en diversos punts de la ciutat. El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València farà un seguiment en temps real de les diverses incidències, que podran consultar-se a través del compte de twitter @transitvalencia, en l’aplicació App València i en l’apartat de mobilitat del Geoportal. 

El circuit creat per l’organització de la Marató és de 21 kilòmetres, que es recorrerà una vegada en el cas de la mitja marató i dues vegades, en el cas que es complete la marató. L’itinerari transcorrerà pel Pont de Mont-olivet, Plaça d’Europa, Albereda, carrer de Menorca, carrer de la Serradora, marí Blas de Lezo, Lluís Peixó, avinguda dels Tarongers, carrer de Ramon Llull, Manuel Candela, Pare Tomás de Montañana, Albereda, Plaça de Saragossa, Albereda, Sant Pius V, carrer de la Trinitat, carrer del Guadalaviar, Pla de la Saïdia, Mauro Guillén, Menéndez Pidal, Pont de les Glòries Valencianes, Gran Via Ferran el Catòlic, carrer de Jesús, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, Plaça de Tetuan, carrer de la Pau, Poeta Querol, Pascual i Genís, Roger de Lloria, Plaça de l’Ajuntament, carrer de Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Navarro Reverter, Plaça d’Amèrica, avinguda de Jacinto Benavente, Alcalde Reig i Ciutat de les Arts i les Ciències. 

TALLS AL TRÀNSIT

Diumenge 6 de desembre el trànsit per estos carrers romandrà tancat de 7:00 hores del matí a les 11:45 hores i anirà obrint-se progressivament al pas de la carrera. L’avinguda del professor López Piñero des de la rotonda del Saler i en sentit cap al centre de la ciutat estarà tallat des de les sis del matí. 

La vespra de la carrera, dissabte 5 de desembre, el pont de Mont-olivet patirà talls intermitents des de les sis del matí i fins a les nou de la nit de diumenge 6 per al muntatge i desmuntatge de l’arc d’eixida de la competició.

Tota la informació sobre les incidències de trànsit en les zones afectades podrà seguir-se en temps real al compte de twitter del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament @transitvalencia, en l’aplicació App València i en l’apartat de mobilitat del geoportal municipal. 

Deixa el teu comentari