María José Llopis serà la Fallera Major de Carlet 2020!

L’acte s’ha celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Carlet.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Carlet ha acollit un dels primers actes de les pròximes falles; el nomenament de la Fallera Major de Carlet. Des de fa cinc anys que Carlet va dur a terme aquesta iniciativa, la de tindre al capdavant de la localitat una fallera que representara a tota la població. A l’acte ha estat present la corporació municipal, representants de les falles de Carlet i com no la família i amics de la nova fallera major.

El regidor de festes i president de la Junta Local Fallera de Carlet, per primera vegada, Josep Mur, s’ha mostrat emocionat, a més, treballaran dur des de la Junta per tal d’oferir les millors falles i superar les de l’any anterior.

Lara Ocheda Fallera Major de Carlet de l’any anterior s’ha acomiadat del seu “càrrec” amb tristor, Ha sigut ella la que li ha entregat el ram a María José, la nova Fallera Major.

La nova Fallera Major sent una gran responsabilitat estar al capdavant, es sent molt orgullosa i amb moltes ganes.

Un dels actes que se sumen als que Carlet celebrarà en breu, ja que s’acosten les festes patronals. L’alcaldessa ens ha deixat unes paraules per a tots vosaltres.

Ja ho sabeu, esteu tots i totes convidats a viure les festes amb els carletins i carletines!

Deixa el teu comentari