Maria Josep Amigó assisteix a la inauguració del primer tram de la Via Verda de Manuel

Un projecte finançat per la Diputació de València

L’antiga via de ferrocarril que travessa la localitat de Manuel s’està convertint en un camí verd per a vianants i ciclistes.

En aquest cas, el primer tram d’aquest projecte de més d’un kilòmetre de llarg ja és una realitat gràcies a les obres que ha realitzat l’ajuntament d’aquest municipi i que ha comptat amb el suport financer de la Diputació.

Així, amb l’acompanyament de veïns i veïnes de la localitat, la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó i l’alcalde Josep Antoni Pastor, juntament amb altres membres de la corporació, han visitat aquesta nova Via Verda que unirà els Municipis de Manuel, La Pobla i Xàtiva.

La vicepresidenta ha valorat que aquesta via verda siga una de les obres importants per a l’equip de govern, una reivindicació històrica que està fent-se realitat.

A més de les inversions destinades a aquesta Via Verda, amb els fons rebuts dels distints plans d’inversions de la corporació provincial, Manuel ha pogut realitzar entre altres, millores en la pavimentació de diversos carrers del municipi.

Deixa el teu comentari