Maria Josep Amigó visita en Carlet les obres subvencionades per la Diputació

Acompanyada de l’alcaldessa, M. Josep Ortega, la regidora de Serveis Socials, Lola Navarro, i els tècnics de la corporació, ha visitat la reforma de l’Escola Permanent d’Adults, la nova seu del Departament de Serveis Socials i la Casa del Llaurador

La vicepresidenta i responsable de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat a Carlet diverses obres que han estat escomeses gràcies al finançament de la Diputació de València, acompanyada de l’alcaldessa, M. Josep Ortega, la regidora de Serveis Socials, Lola Navarro, i els tècnics de la corporació.

Han visitat la reforma de l’Escola Permanent d’Adults, ja pràcticament acabada, en la qual s’ha portat a terme l’aïllament acústic i tèrmic de les aules i el canvi integral del sistema elèctric, la calefacció i l’aire condicionat i, també, la instal·lació de panells solars.

També l’antic edifici del col·legi públic Bosch Marín, on esta mateixa setmana s’han iniciat les obres per a convertir-lo en la seu del Departament de Serveis Socials de la ciutat.

Finalment  s’han desplaçat a la tercera planta de la Casa del Llaurador, on han vist el desenvolupament de les obres que la convertiran en la Oficina Comarcal d’Agricultura.

L’Ajuntament de Carlet també ha millorat la xarxa de l’aigua potable i durà endavant la primera fase de conversió en zona de vianants del nucli històric del municipi.
Les noves instal·lacions i obres realitzades pel consistori són respectuoses amb el medi ambient i s’han aplicant mesures d’estalvi energètic.

Deixa el teu comentari