María Silla, proclamada Regina de l’Encontre a Torrent

L’Auditori de Torrent va acollir el nomenament de María Silla Mora com a Regina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció de la Setmana Santa del Municipi. L’acte estigué presentat per Serafina Silla

L’Auditori de Torrent es va vestir de gal·la per a celebrar el nomenament de Maria Silla Mora com a Regina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció. La representant de 2019 de la Setmana Santa torrentina es va mostrar emocionada després de la seua proclamació.

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, va elogiar l’estima dels torrentins i torrentines per la setmana santa, una tradició que ompli de vida el municipi.

Maria pertany a la confraria Oració de l’Hort des de ben menuda i reconeix que ja tenia moltes ganes d’ostentar el càrrec de regina.

De la programació de la Setmana Santa, Maria té

Maria Silla gaudirà d’una gran quantitat de moments i vivències que de segur li quedaran per sempre en el record, una cosa que té molt clara.

Durant l’acte, que va començar vora les vuit de la vesprada, la tia de la nova regina, Serafina Silla, va actuar de conferenciant amb un discurs que no va deixar indiferent a ningú.

El nomenament va concloure amb l’himne de la ciutat i l’himne regional brollant pels altaveus de l’Auditori.

Deixa el teu comentari