Marisol Conde pren possessió com a cap de la Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana

La presa de possessió de Marisol Conde com a cap de la Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana s’ha celebrat este matí en el Palau de la Generalitat. En l’acte estaven presents, el president de la Generalitat,  Ximo Puig; el cap superior de la Policia Nacional en la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita; i la delegada del Govern, Gloria Calero, a més d’altres autoritats civils i militars. 

La nova cap de la Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana ha mostrat la seua satisfacció davant el nou repte

La delegada ha mostrat “la seua satisfacció” perquè la comissària Conde, amb “una amplíssima i dilatada experiència professional”  és la primera dona al capdavant la Unitat Adscrita. 

Per últim, el president Ximo Puig ha manifestat que el nomenament de Marisol Conde va més enllà d’un relleu en un departament de l’Administració, és un “símbol d’un nou temps en el qual correspon, en la seua opinió, generar major seguretat i un prisma d’igualtat entre homes i 

Un relleu en un departament de l’Administració que s’havia d’haver fet en el mes de març i que la pandèmia també el va ajornar.

Deixa el teu comentari