UD Alzira 0 – 0 Paterna CF

El Paterna ha tret un punt al Alzira.

El Luís Suñer Picó ha tornat a viure una jornada futbolística.

Aquest cap de setmana la Unió Esportiva Alzira s’ha enfrontat al Paterna Club de Futbol en un encontre en el qual els dos equips han lluitat per la victòria.

Els locals venien d’empatar el seu últim partit, mentre que els visitants sumaven cinc derrotes seguides.

Durant la primera meitat cap equip va aconseguir anotar i en anar al descans el resultat era de 0 a 0.

En la segona part del partit no va haver sort amb els gols i el resultat no va patir canvis.

L’encontre va acabar amb un definitiu 0-0.

Amb aquest resultat, l’equip alzireny se situa onzé, mentre que per part seua el Paterna és vinté.

La següent jornada enfrontarà al Paterna amb el Paiporta i a l’Alzira contra el Crevillent.