Marzà: ‘Incrementem en més d’un 30% les ajudes a competicions intermunicipals del programa Jocs Esportius per a fomentar l’esport en edat escolar’

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la convocatòria de les ajudes destinades a les entitats locals que organitzen competicions intermunicipals dins dels XXXVII Jocs Esportius. Per a aquestes ajudes, Esport destinarà un import màxim de 200.000 euros.

Segons el conseller Vicent Marzà, “en aquesta convocatòria hem incrementat en més d’un 30% les ajudes a competicions intermunicipals del programa Jocs Esportius” i ha afegit: “amb aquestes ajudes volem posar en valor el foment de l’esport en edat escolar i la importància de les trobades intermunicipals, ja que fomenten valors com la camaraderia i la solidaritat entre les xiquetes i els xiquets valencians”.

La Conselleria ha augmentat l’import d’aquestes ajudes durant els últims anys. En 2017 s’hi destinaren 80.000 euros, en 2018 l’import de les ajudes va pujar a 150.000 euros i en aquesta convocatòria, ha incrementat el pressupost fins a 200.000 euros, la qual cosa suposa un augment d’un 33,3%.

A més, com a novetat d’aquest any destaca l’avançament de convocatòria en més de tres mesos, perquè les entitats puguen tindre més temps per a organitzar aquestes competicions.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les entitats locals, els organismes o les entitats públiques vinculades o dependents de l’Administració local o altres entitats privades d’àmbit local, el capital o dotació social de les quals pertanga íntegrament a una o diverses entitats locals, amb competència en matèria d’esport, i que organitzen competició intermunicipal.

Per a poder optar a aquestes ajudes, en les competicions han de participar, almenys, tres municipis i han de competir un mínim de quatre equips en una mateixa categoria i modalitat esportiva. Així mateix, la celebració de trobades o competició esportiva ha de ser periòdica i de durada prolongada.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar utilitzant exclusivament els mitjans electrònics facilitats per la Generalitat. Per a fer-ho, s’ha d’accedir a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible a través de consultar ací i des d’ací en l’adreça d’Internet: consultar ací

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 31 de gener de 2019.

En la pàgina web dels Jocs Esportius es pot trobar més informació sobre el programa: consultar ací

La resolució publicada en el DOGV es pot consultar en aquest enllaç: consultar ací

Deixa el teu comentari