Masià, segon al GP de l’Emília-Romanya

Jaume Masià ha quedat segon al Gran Premi de l’Emília-Romanya de Moto3, disputat al Circuit de Misano Marco Simoncelli. El d’Algemesí va fer una magnífica carrera a Itàlia i, fins a l’última curva, va tenir opcions reals de guanyar el Gran Premi. Menys de tres dècimes el separaren de Dennis Foggia, guanyador de la cursa.

Masià començava des de la sisena posició i, després d’una bona eixida, es va mantenir als primers llocs totes les voltes. No va poder defendre’s de Foggio, que eixia des de la posició 14 i va remuntar fins guanyar la carrera. Esta temporada, és la tercera vegada que Masià puja al pòdium, després de la victòria al debut, a Losail, i el segon lloc a Mugello.

A més, el Gran Premi de l’Emilia-Romanya ha sigut el dia en què la seua escuderia, Red Bull KTM Ajo, s’ha proclamat campiona del món, amb 389 punts, 155 de Masià i 234 de Pedro Acosta, el seu company, que haurà d’esperar una altra setmana per ser campió del món de Moto3.