Massamagrell clausura amb èxit el seu Taller d’Ocupació “Vaig moldre de Baix VII”

Rocio Briones, Directora General de Formació i Ocupació de Labora, ha acudit a l’acte de clausura aquest mateix matí

L’Ajuntament de Massamagrell ha celebrat l’acte de clausura del Taller d’Ocupació “Vaig moldre de Baix VII” que es va iniciar l’any passat, amb la presència de la Directora General de Formació i Ocupació de Labora, Rocio Briones.

Aquest taller ha estat format pels cursos “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i “Atenció sociosanitària a persones en el domicili”, amb deu participants cadascun, que s’han anat formant durant tot un any.

El projecte s’ha dut a terme gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros que va percebre el consistori del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA.

L’alcalde del municipi, Paco Gómez, ha fet lliurament dels diplomes al costat de Briones, que a més ha estat visitant totes les instal·lacions destacant que “malgrat no tindre competències l’Ajuntament de Massamagrell sempre es presenta a totes les subvencions i programes d’ocupació que llancem, la qual cosa repercuteix a favor dels seus veïns i veïnes”.

També ha ressaltat “la importància de la col·laboració entre Labora i l’Ajuntament per a oferir oportunitats a les persones desocupades, que es tradueix en contractes amb formació acreditada. I si sumem les ajudes dels tallers que acaben i els tallers nous que començaran pròximament és quasi un milió d’euros”.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha manifestat que “amb aquests tallers l’alumnat ha adquirit les competències i habilitats necessàries que els habilita per a trobar treball amb optimisme”.

En breu s’iniciaran altres tallers, ja aprovats per Labora, d’obra de paleta i animació sociocultural, i que seran subvencionats amb altres 482.716,80 euros.

Comenta la notícia