Massamagrell comptarà amb 482.000 euros per a posar en marxa enguany el programa d’ocupació juvenil “T’avalem Magdalena”

Es un dels 26 projectes triats per Labora, i del qual es beneficiaran 20 joves de la localitat més l’equip directiu

Massamagrell rebrà abans de final d’any quasi de 1,4 milions d’euros per a desenvolupar diversos programes d’ocupació i formació

L’Ajuntament de Massamagrell durà a terme el projecte d’escola taller del programa mixt d’Ocupació-Formació Garantia Juvenil denominat com a “T’avalem La Magdalena”, després que s’haja convertit en un dels 26 municipis a rebre aquesta subvenció.

El taller es posarà en marxa abans de finalitzar l’any i la quantia que rebrà l’Ajuntament per al seu desenvolupament ascendeix a 482.716,80 euros. En aquest projecte, exclusiu per a joves, participaran 20 persones distribuïdes en dos grups de 10, a més de l’equip directiu i el professorat.

El grup 1 serà d’obra de paleta i realitzarà la construcció de nous nínxols en el cementeri municipal, mentre que el grup 2 serà d’animació sociocultural i realitzarà activitats soci educatives per a la població infantil i juvenil, a més també posarà en marxa una ruta interpretativa de la marjal de Massamagrell.

Aquests dos perfils són els que va presentar l’Ajuntament en el seu projecte, i que han sigut aprovats per LABORA després de valorar-los.

Cal afegir que abans de 2022 també es posaran en marxa el Taller d’Ocupació Vaig moldre de Baix i els programes ECOVID i EMPUJU, dotats de 480.412,80 euros i 432.097,20 euros respectivament, amb el que Massamagrell rebrà abans de final d’any quasi de 1,4 milions d’euros per a desenvolupar aquests programes d’ocupació i formació.

“Des de l’Ajuntament, sense tindre competències sobre ocupació, i en base de la cerca de diferents subvencions i a la presentació de diferents projectes, donarem treball durant tot un any a prop de 75 persones. És una enorme alegria i satisfacció el poder donar ocupació i formació a tots aquests veïns i veïnes que ho necessiten, durant tot un any”, explica el responsable d’ocupació i alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Deixa el teu comentari