Massamagrell comptarà amb un equip de mediació social per als grups d’habitatge públic

El servei serà coordinat per la Conselleria d’Habitatge a través de l’EVha

Massamagrell serà un dels nou municipis que comptarà amb un equip de treball de mediació social per a treballar en els grups d’habitatge públic.

Aquest servei, coordinat per la Conselleria d’Habitatge, a través d’a través l´Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), està inclòs en el pla d’intermediació social de la Generalitat Valenciana, i es posa en marxa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones residents en els grups d’habitatge públic.

El personal de *EVha es va reunir amb l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i treballadors i treballadores dels serveis socials de l’Ajuntament per a plantejar el projecte i establir les tasques a realitzar.

Posteriorment van visitar l’edifici d’habitatges socials del Barri de la Magdalena, que ha sigut rehabilitat recentment amb una inversió de 459.000 euros, perquè el grup de professionals de l’empresa La Factoria, coneguera la comunitat veïnal a la qual ajudarà quant a organització, gestió de conflictes, i sostenibilitat social i econòmica.

Segons l’alcalde, Paco Gómez: “aquest equip de mediació ajudarà a millorar la convivència, la cohesió i l’administració de la comunitat, i amb això, el benestar dels veïns i veïnes que resideixen en ella”.

La resta de localitats a les quals també se’ls ha concedit aquest servei són Alacant, Elx, Paterna, Benaguasil, Riba-roja de Túria, Paiporta, Picassent i Torrent.

Deixa el teu comentari