Massamagrell s’uneix a la Setmana Europea de la Mobilitat

El pròxim 22 de setembre, la ciutadania del municipi podrà viatjar en el Bus Massamagrell de manera gratuïta

L’Ajuntament de Massamagrell s’ha unit a més de 500 ciutats europees i celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat coordinada a nivell nacional pel Ministeri per a la Transició Ecològica.

Aquesta Setmana, que transcorre des de hui 16 de setembre fins el pròxim dia 22, s’engloba sota el lema “Per la teua salut, mou-te de manera sostenible” i promociona la mobilitat sostenible alhora que fomenta el desenvolupament de bones pràctiques en l’ús del transport.

Raquel Gómez, Regidora de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Massamagrell, explica: “amb aquest objectiu, el dimecres que ve, des de l’Ajuntament posarem a la disposició de tota la ciutadania el Bus Massamagrell de forma completament gratuïta, una acció que porta ja repetint-se alguns anys amb motiu de la celebració d’aquesta setmana”.

Segons l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “amb aquesta mesura pretenem que molta més gent es trasllade en transport públic, i així hi haja menys moviments amb cotxe particular, la qual cosa suposa un respir per al medi ambient”.

També el dia 22, dia Sense Cotxe, viatjar amb autobús EMT, MetroBus o MetroValencia serà gratuït.

Aquesta iniciativa va sorgir amb el suport de la Comissió Europea en 1999 i se celebra la mateixa setmana cada any.

Deixa el teu comentari