Mayor: «Volem que Cullera siga la platja de París»

Visita França 2CULLERA. 22-09-15.L’alcalde i una delegació viatgen a Le Bourget per a revitalitzar l’agermanament amb la ciutat gal·laL’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, està de viatge oficial estos dies a França per a revitalitzar l’agermanament de la capital turística de la Ribera amb la localitat de Le Bourget, una relació amb tres dècades de tradició que el nou govern municipal pretén rescatar i aprofitar per a la promoció turística internacional de la marca Cullera.

Acompanyat per l’edil de Turisme, Javier Cantos, i de diversos veïns de la localitat, Mayor ha expressat esta vesprada en l’acte oficial celebrat en l’Ajuntament de Le Bourget que «Cullera aspira a convertir-se en la platja de París» en referència a l’enorme mercat turístic que representa la capital francesa i tota la regió de l’Illa de França per a les aspiracions d’internacionalització en matèria turística de la localitat valenciana.

Mayor ha estat acompanyat per l’alcalde de Le Bourget, Vincent Capo-Canellas. El primer edil cullerenc ha apostat per realitzar intercanvis culturals, educatius i esportius que servisquen no solament per a fomentar el coneixement mutu entre les dues poblacions, sinó també perquè el nom de Cullera com a destinació turística de qualitat sone amb força en el mercat francés, consumidor històric del producte cullerenc malgrat que en les últimes dècades la seua presència ha disminuït, una tendència que ara comença a revertir-se.
«Tenen un poble germà amb platges excel·lents i poden vindre a passar no solament les seues vacances, sinó llargues temporades perquè el nostre clima és excel·lent, tenim una àmplia oferta cultural i d’oci i a més comptem amb tots els servicis necessaris», ha ressaltat el primer edil durant la trobada.
La delegació de Cullera també ha tingut l’oportunitat de visitar este matí l’Assemblea Nacional Francesa de la mà de Capo-Canellas, qui és senador.
Els responsables municipals cullerencs asseguren que malgrat la crisi econòmica i els seus efectes «no hi ha excuses per a no seguir fomentant este tipus d’intercanvis que poden contribuir de forma decisiva a la internacionalització de la marca turística de Cullera» dins de les aspiracions del nou executiu local de convertir a la ciutat en el nou referent turístic i d’oci de la Comunitat Valenciana també amb l’obertura a nous nínxols de mercat i la recuperació dels clients històrics d’àmbit internacional que en algun moment donat van decidir provar altres opcions.

 

 

Deixa el teu comentari