Meliana concedeix el primers 104.600 € de les Ajudes Parèntesis a 41 empreses

El 92% de les ajudes s’han destinat a l’hostaleria, el sector predominant en Meliana

L’Ajuntament de Meliana ja ha concedit la primera remesa de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, amb les que pretén donar suport als diferents sectors afectats per les mesures sanitàries que han vist restringida l’activitat econòmica durant els últims mesos.

S’han resolt les primeres 41 sol.licituds per un total de 104.600 €.
La major part de les ajudes s’han destinat a l’hostaleria en les diferents modalitats, la resta d’activitats que han rebut l’ajuda es reparteixen entre les vinculades al turisme (3), a l’esport (3) i, després, als esdeveniments, l’oci nocturn o l’artesania, amb una sol·licitud per cada activitat.

A més han aprovat una segona convocatòria que estarà destinada a la resta d’activitats del sector comercial i de serveis més afectats per aquests mesos de restriccions, d’acord amb el llistat facilitat per la Direcció General d’Administració Local.

La partida del pla Resistir a Meliana és d’un total de 220.000 € que es repartiran entre la primera i la segon convocatòria.
A més l’Ajuntament de Meliana ja va atorgar al voltant de 50.000 € en ajudes directes al comerç per diferents conceptes, una dinàmica que es continua ara durant el 2021.

Deixa el teu comentari