Membres de l’Associació de Veïns de les Basses traslladen a la Regidora de Participació els seus suggeriments i les seues necessitats

La participació ciutadana és un dels pilars fonamentals del nou equip de govern, que té com a finalitat fer una gestió oberta i pròxima als alzirenys.

Fruit d’este compromís, ha començat la ronda de reunions amb les diverses associacions de veïns de la nostra localitat. S’ha iniciat amb la visita al centre sociocultural del barri de les Basses, on la regidora de Modernització, Règim Interior, Participació i Transparència, Inmaculada Onrubia, juntament amb el regidor d’Urbanisme i Serveis Públics, Fernando Pascual, han arreplegat els suggeriments que els han traslladat des d’esta associació veïnal.

Davant la pròxima instal·lació, per tota la ciutat, d’una sèrie de panells d’informació lliure se’ls ha entregat un plànol amb la ubicació d’estos; els veïns tenen l’última paraula, i ells han de decidir quins són els llocs més convenients per a col·locar estos panells als seus barris. Qualsevol ciutadà/ana podrà fer-los servir per a anunciar allò que considere oportú.

La instal·lació de màquines “biosaludables” immediatament davant del centre sociocultural ha sigut un altre dels temes que s’han tractat. Des de l’Associació de Veïns han mostrat la seua satisfacció pel que suposarà este nou servei destinat a facilitar la pràctica d’exercici a les persones majors.

Inmaculada Onrubia, s’ha compromés a estudiar totes les propostes que li han aportat des de l’associació per tal de poder dur-les avant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa el teu comentari