El mentalista Anthony Blake torna aquest dissabte al Centre Cultural d’Almussafes

La Regidoria de Cultura de la localitat continua apostant fort aquest 2018 pels grans espectacles

Les entrades poden adquirir-se a través de www.reservaentradas.com i en la recepció del Centre Cultural

Almussafes, a 24 de gener de 2018. Aquest dissabte 27 de gener, a les 20 hores en el Centre Cultural d’Almussafes, el mentalista Anthony Blake oferirà el seu espectacle ‘+ allà de la imaginación’, en el qual promet tornar a sorprendre als almussafenys amb diferents números d’adivinar pensament, predicció i telepatia, entre uns altres. Les entrades per a gaudir de l’actuació, organitzada per l’Ajuntament d’Almussafes, ja estan a la venda per 8 euros en www.reservaentradas.com i en la taquilla del Centre Cultural.

El mentalista Antony Blake, molt popular pels seus sorprenents espectacles en els quals combina amb gran destresa diferents tècniques de l’il•lusionisme, té una nova cita amb el públic almussafeny aquest pròxim dissabte 27 de gener a les 20 hores en el Centre Cultural de la localitat.

L’artista, que ja ha visitat en diverses ocasions el municipi per a presentar les seues obres amb un gran acolliment per part de la ciutadania, torna a Almussafes amb el seu espectacle ‘+ allà de la imaginación’, en el qual el mag de la ment promet deixar amb la boca oberta als espectadors gràcies als números que té previst oferir, en els quals el misteri, la complexitat, la diversió i la sorpresa segueixen sent els seus senyals d’identitat.

L’èxit obtingut el passat mes d’abril en la proposta presentada durant la XXV Trobada Internacional de Mags celebrada en el municipi, en la qual Blake va conduir amb cotxe pels carrers de la població amb els ulls tapats (‘Conducción a ciegas’), ha portat a la Regidoria de Cultura a tornar a apostar per un espectacle d’aquestes característiques dins de la seua agenda d’activitats del mes de gener.

Les entrades per a assistir a l’esdeveniment ja poden adquirir-se per 8 euros a través del servei online contractat pel consistori, www.reservaentradas.com, les 24 hores del dia, i en la recepció del Centre Cultural de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 21 h, i el dissabte just abans de l’inici de l’actuació si encara quedaren localitats disponibles.

Deixa el teu comentari