Menuts i grans han assistit a l’exhibició de Gossos Guia organitzada per l’ONCE i l’Ajuntament d’Alzira

Des de l’1 de juny es duen a terme diferents esdeveniments per tal de visualitzar l’esforç que s’ha dut terme des de fa més de 80 anys.

Plica i Osín han sigut les grans protagonistes de l’exhibició de gossos guia organitzada a Alzira per l’ONCE i l’Ajuntament.

Un esdeveniment que ha servit per a conscienciar i que ha captivat l’atenció de tots els vianants a la Plaça Major d’Alzira.

Mireia té 16 anys i desitja complir els 18 per a poder tindre la seua gosseta guia.

Idoia i David també han gaudit amb les gossetes de l’exhibició. Es tracta d’un dels actes que s’han dut a terme amb motiu de la celebració del Dia de l’ONCE en la Comunitat Valenciana.

A més, Idoia i David destaquen la importància que te per a ells que la societat conega i sàpiga diferenciar els bastons de guia que els acompanyen al seu dia a dia.

Amb els de color blanc identifiquem una persona cega, amb els de color roig o negre i blanc identifiquem una persona sord-cega.

Amb aquests esdeveniments de l’ONCE en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira pretén visualitzar l’esforç que durant més de 80 anys es realitza en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat, particularment de les persones cegues.

Deixa el teu comentari