Merlin inicia la seua aposta logística per València amb una nova plataforma de 35.000 m2 en Riba-Roja

El conseller delegat de MERLIN Properties, l’alcalde de Riba-roja i els responsables de PAVASAL i TRIANGLE, empresa encarregada de la conceptualització del projecte, han visitat l’obra en la seua recta final.

La companyia immobiliària MERLIN Properties, una de les més importants en el sector logístic espanyol, ha aterrat en la Comunitat Valenciana amb la posada en el mercat de lloguer d’una nau logística de 35.000 metres quadrats construïts, situada en el sector 13 de la zona industrial de Riba-roja del Túria.

El conseller delegat de MERLIN Properties, Ismael Clemente, ha visitat la plataforma al costat de l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, en la recta final de la seua construcció, perquè està prevista la seua finalització per al tercer trimestre d’enguany.

Es tracta d’una plataforma logística dividida en tres naus de 10.000, 10.000 i 15.000 metres quadrats construïts, respectivament, amb 49 molls de càrrega en total i unes qualitats que la fan única en l’àrea metropolitana de València. 

Deixa el teu comentari