Més de 40.000 persones han participat en les Festes Majors de Cullera 2018

L’objectiu de les Festes Majors, ha sigut, tal com ha indicat el regidor, aconseguir una festivitat de caràcter participatiu i integrador, amb una oferta d’oci molt variada.

Cullera ha finalitzat les seues Festes Majors amb un balanç exitós de participació en els seus esdeveniments més destacats. Les celebracions, que van començar el dijous 5 d’abril, han donat lloc a multitud d’actes que han acabat aquest diumenge.

Respecte als esdeveniments, la majoria d’índole religiosa, cultural i/o festiva, han tingut un bon balanç general a pesar que la pluja ha estat present en algunes jornades arribant a obligar a cancel·lar algunes actuacions.

El regidor de l’àrea, Pere Manuel, s’ha mostrat satisfet amb el balanç final de les Festes Majors 2018, per la participació tant de músics, associacions i veïns. A més, ha indicat que la qualitat dels espectacles i esdeveniments ha animat a fer que la gent s’haja implicat i participat.

L’objectiu de les Festes Majors, ha sigut, tal com ha indicat el regidor, aconseguir una festivitat de caràcter participatiu i integrador, amb una oferta d’oci molt variada. Així mateix, també ha destacat que s’ha aconseguit la meta de fer de les Festes Majors de Cullera 2018 un atractiu tant per a veïns com per a visitants. Un objectiu, com ha assegurat, aconseguit, en gran part gràcies al treball d’innovació en els formats de la festa.

Deixa el teu comentari