Més de 1.000 persones participen en la III Marxa Alginet contra el càncer que recapta 4.500 euros

IMG_6595Baix el lema Ni un pas enrere més de 1.000 veïns i veïnes d’Alginet han participat en la III Marxa Alginet contra el càncer que ha recorregut els principals carrers de la localitat.
La marxa s’ha dut a terme per commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer de Pit que cada any té lloc el 19 d’octubre. I ho ha IMG_6613fet combinant un to festiu i alhora reivindicatiu.
La recaptació de la marxa ha estat de 4.500 euros, una xifra que es destinarà a la lluita contra esta malaltia i que la presidenta de l’Associació contra el Càncer d’Alginet, Empar Alemany, ha valorat com “molt positiva”.

IMG_6568 (1)“El volum de diners recaptats demostra la solidaritat i generositat dels veïns i veïnes d’Alginet. Estem molt contents i agraïts a tots els ciutadans d’Alginet i a totes les entitats col•laboradores per haver estat tan generoses, especialment en un moment de crisi econòmica com l’actual”, ha remarcat Alemany.

Per mostrar la seua solidaritat amb les persones que pateixen esta malaltia els participants en la marxa han lluït l’emblema de la lluita contra el càncer de pit, el color rosa, mitjançant unes samarretes i uns globus.

La marxa, que s’ha iniciat i conclós a la Plaça del País Valencià de la localitat, ha tingut un recorregut de 4 quilòmetres i ha travessat els principals carrers del municipi.

Com a novetats d’enguany, s’han organitzat uns castells inflables per als més xicotets. També s’ha instal•lat un photocall amb fotògraf per donar vida i color rosa a les xarxes socials de la mà de personatges infantils i de Disney.

L’activitat s’ha tancat amb la participació de la Muixeranga de Carlet i del Quadre de Balls Populars d’Alginet.

Deixa el teu comentari