Més de 1000 atletes corregueren per Miguel Ribes en la XXVII Volta a Peu a Guadassuar

L’esport i els corredors poden tornar a Guadassuar després d’un any de pausa i enguany ho fan en memòria de Miguel Ribes

Aquest dijous 1 de juliol Guadassuar va tornar a convertir-se en la ciutat del running. 

El C.A Guadassuar Maskokotas organitzà la XXVII Volta a Peu a Guadassuar «Memorial Miguel Ribes» 2021, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar.

Més de 1000 atletes es congregaren al Poliesportiu de la localitat i recorregueren una distància de 8.000 m.

 Després d’un any de pausa a causa de la pandèmia del coronavirus, l’esport i els corredors pogueren tornar a Guadassuar, sempre complint amb les estrictes mesures de distància i seguretat. Però enguany ho fan en memòria de Miguel Ribes, un veí de Guadassuar que va morir enguany fent el que més li agradava, esport.

L’homenatge a Miguel Ribes, conegut com a Rapú, va començar amb unes paraules de la regidora d’esports, Marcos Ribes, amic de Miguel i de la seua dona, segudes d’un minut de silenci. La carrera va començar amb una eixida d’honor per part dels familiars de l’homenatjat.

Youssef Benhadi del Caixa Rural Algemesí i Oreto Martínez del C. A. RiCkysporteam Alzira foren els guanyadors absoluts de la carrera.

I Gero Estarlich de Al Trot Guadassuar i María José Vidal de l’Independent foren els guanyadors locals d’aquesta  XXVII Volta a Peu a Guadassuar.

Deixa el teu comentari