Més de 24.000 alumnes de la comarca de la Ribera sense classe per la pluja

Un total de 10 municipis han decidit suspendre l’activitat educativa

Les fortes pluges torrencials han deixat sense classe a més de 24.000 alumnes de la comarca de la Ribera. Durant la jornada intensa del temporal, les escoles d’una desena de pobles com Almussafes, Alzira, Sueca, Carcaixent o Benifaió decidiren suspendre l’activitat educativa abans de que s’iniciara i altres anul·laren les classes a mesura que la pluja s’intensificava.

Els alumnes afectats han sigut els estudiants d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional. I és que, algunes de les localitats més perjudicades arribaren a registrar més de 200 litres per metre quadrat.

Els ajuntaments més prudents, com el d’Almussafes, va decidir suspendre la jornada lectiva a primera hora del matí, degut a algunes filtracions produïdes en les escoles públiques municipals. Per contra, altres poblacions com Algemesí, anul·laren les classes a les aules quan el temporal ja estava descontrolat.

De fet, en el col·legi Ribalta d’Algemesí, va haver d’actuar la Policia Local durant algunes hores, rescatant a als alumnes d’Infantil i Primària que es trobaven al centre educatiu en el moment més àlgid de la pluja.

Les intenses precipitacions han obligat a algunes escoles i instituts de la comarca de la Ribera a tancar les seues instal·lacions per precaució i pels problemes generats per les pluges en les aules. Localitats com Montroi, Benimodo, Alzira, Almussafes o Algemesí han decidit prendre aquesta decisió per la seguretat dels alumnes.

Deixa el teu comentari